• null

  2011 год

  През 2011 година във град Видин се роди едно ново усещане…нов вкус и ново желание! Това което започна е с един малък семеен ресторант. Малък ресторант и една голяма идея… идея която е способна да променя.

 • null

  2012 год

  На 28 февруари 2012 год. Мирослав Киров и неговата съпруга Цветелина Кирова отварят врати на ресторанта си във град Видин под името „BSR” Bdin Spicy Rabbit /Bdin e старото име на град Видин/. В ресторанта се предлага пържено заешко месо и пържено пиле по авторска рецепта, бургери, гарнитури, десерти и напитки.На следващата година ресторантът затваря врати.

 • null

  2013 год

  Волята и упоритостта, вярата в себе си и в продуктите които предлагат, превеждат Мирослав през редица трудности, и го отвеждат до отварянето през септември 2013 година на нов ресторант в центъра на град София.

 • null

  2014 год

  Тук в продължение на трудни, дълги дни и месеци Мирослав разбира, че да продаваш заешко пържено месо не е нито мястото нито времето. Ресторанта затваря врати през следващата година.

 • null

  2015 год

  Преосмисляйки менюто, Мирослав изгражда съвсем ново, изцяло с пиле по негова специална технология. И заедно с негов съдружник отварят ресторант в град Варна под името Chicken King. Всичко тръгва много добре, локацията в Мол показва правилното позициониране на ресторанта. Пърженото пиле на Мирослав се приема отлично от клиентите. Но неразбирателството със съдружника кара Мирослав и неговата съпруга да се откажат от съдружието и те продават своят дял.

 • null

  2016 год

  Благодарение на своя опит, вяра и ентусиазъм Мирослав и Цветелина отварят за първи път в България ресторант в град София „Fish&Chips”. Тогава заедно с пърженото пиле, прибавят към менюто истинска морска храна.

 • null

  2017 год

  Година на опит и промени в менюто, съобразно на търсенето и възможностите на ресторанта. Патентоване на две марки – „Fish&Chips” и „Krispy chicken & burger”.

 • null

  2018 год

  Сключване на три много важни договора за ресторанта, а именно с фирма от Исландия за закупуване на замразено на борда на кораба филе от треска, както и за доставки по домовете в София с Foodpanda и Takeaway.

 • null

  2019 год

  Годината в която ние успяхме да предложим истинският, неповторим традиционен Fish&Chips. Порция с прясно филетирана северно атлантическа риба треска, нежно облята с темпура и изпържена до съвършенство, пресни хрупкави картофки от вън и пухкави и меки от вътре, уникален сварен сух грах, кетчуп heinz и нашият велик сос тартар. И накрая капки от пресен лимон и малцов оцет ще завършат по идеален начин тези 500 грама здравословна храна!

 • null

  2022 год

  Ресторант Fish and Chips промени името си на Fish a Chick с което паказваме силното присъствието на пържено пиле в менюто ни.

 • null

  2023 год

  Fish a Chick отваря втори ресторант в София Мол