Изминаха 10 дни в които ние не работим, и не можем да предоставяме храната която обичате Вие нашите клинети но, … следвайки съветите и задълженията ни, издадени от правителството, ние отваряме за доставки от 25.03.2020 год.

Аз, Мирослав Киров собственик и готвач в Fish&Chips и Krispy Chicкen&Burger искам да Ви разкажа как ще работим в тази обстановка. Ние работим в Мол Парк Център. Молът е затворен за посетители и практически на етаж  1 и 2 достъпът за хора е затворен. Ресторанта се намира на етаж 2, и по стечение на обстоятелствата сме единствените в Мола които сме снабдени с индивидуален асансьор само за нашият ресторант който се намира на паркинга на етаж -1. Което означава пълен контрол към входа и изхода на храната която обичате. Пълен контрол към доставчиците ни, като за целта сме предвидили пълна дезинфекция на асансьора след всяко негово ползване. Преграждане на вратата на ресторанта със силиконова завеса която има за цел да осигури максималното ограничаване на движението на всякакви вредни частици във въздуха, както и добра видимост между нас и доставчика без да има никаква допирна точка по между ни. Ние винаги сме спазвали стриктна хигиена в ресторанта ни!

Бихме искали да Ви благодарим за търпението и разбирането в тези много трудни моменти и да Ви споделим, че ще бъдем максимално отговорни към всичко което правим!

С уважение от Мирослав и Цветелина Кирови,